Diensten

Zoals u kunt zien zijn wij een fullservice reclamebureau. Eén contactpersoon voor al uw reclame.

MerkMedia

Van ontwerp tot realisatie

MerkMedia is een fullservice reclamebureau. Wij ontwerpen en realiseren alles op het gebied van Grafisch Ontwerp, Drukwerk, Belettering, Gevelreclame, Buitenreclame, Websites, Relatiegeschenken en Promotioneel Textiel.

Over onsNeem contact op

Een professionele bedrijfsbrochure laten maken?

Wilt u een bedrijfsbrochure laten maken of andere promotionele producten? MerkMedia beschikt over een eigen ontwerpstudio waar we alles voor u kunnen realiseren.

Waaronder;

  • Brochures
  • Folders
  • Flyers
  • Posters
  • Visitekaartjes
  • Notitieblokken
Geen huisstijl?

Geen probleem! Laat onze designers Hun werk doen

U wilt voor uzelf beginnen en u heeft een bedrijfslogo nodig? Wij kunnen u hier uitstekend mee helpen. Samen bespreken wij uw wensen en wij gaan deze voor u vertalen naar uw eigen bedrijfslogo.

Wanneer u tevreden bent over het ontwerp dan gaan wij uw logo doorvoeren in uw huisstijl. Denk hierbij aan bijvoorbeeld briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, gevelreclame, etc.

Speciaal voor de startende ondernemer hebben wij een pakket samengesteld.

Starterspakket
Ervaringen

Wat onze klanten zeggen

De pro-actieve mee denk houding heeft tot het gewenste resultaat geleid. Een aanrader.

Hans Veenstra – KBC keukens en badkamers

Onze ervaring met MerkMedia is zeer goed. Alles wordt op een duidelijke en correcte manier afgehandeld. De werkzaamheden worden door vriendelijke en enthousiaste werknemers snel en goed uitgevoerd. Dus een zeer goede partner voor alle communicatiemiddelen!

Gerrit Evert Tacoma – Altac Holding

MerkMedia is een modern bouwbedrijf met vele jaren ervaring, eerlijk en betrokken. Plezierig om MerkMedia ‘onze’ communicatie specialist te kunnen noemen.

Bonsink Yachtpainters BV

Populair

Gevelreclame

Wat is er allemaal mogelijk binnen uw eisen en wensenpakket? En valt het binnen uw budget?
MerkMedia is sterk in het meedenken binnen al deze mogelijkheden. Wij adviseren u en komen uiteindelijk op het resultaat wat we samen voor ogen hebben.
Zo doen wij dat!